Rellotge

CHAT!!

La jornada passada va ser POC satisfactòria per al club, ja que tots els equips van caure als seus respectius encontres.

Les xiques perdient a Monòver, per una diferència algo menys que el primer partit de lliga, el resultat final va ser de 96-33 a favor del CB.Monover.

Com duc dient-li a totes les meues xiques, el resultat te totalment igual, ja que aquest equip comença enguany per primera vegada la competició federada i conta amb 2 Alevins, 7 Infantils i 5 Cadets, equip molt jove respecte als seus rivals i que aquesta temporada ja tenen mes que vist que serà difícil en una categoria Cadet amb altures molt superior a les nostres.

A pesar d'això, el resultat per a mi, com a entrenador, es satisfactori, ja que aquestos 33 punts indica que poc a poc anem millorant en atac i que les coses estan fent-se be.

Ànim Xiques i seguim així!!


Del Junior dir que van caure a la pista de Biar, equip que coneixen be però que a causa d'un mal 3º cuart van llençar a pedre el partit, caent per 53-36.


En cuant al Sènior, va caure a la pista del Banyeres, partit molt desajustat en cuant al joc colectiu, que va ser el que va determinar la derrota aquesta jornada, resultat final 60-51.



Dir que a partir d'ara xarrarem un poquet del equips Junior i Sènior, ja que les cròniques les penjem a la pàgina oficial del CLUB.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Equip 2009/2010

PRÒXIM PARTIT

 
CB ENGUERA BASQUET vs CB CASTALLA Queden...

ACTUALITAT ALS CLUBS DE LA LLIGA

Blog Archive