Rellotge

CHAT!!

Aquesta setmana tornàvem a tindre tan sols 2 partits dels equips federats, ja que a causa de la baixa a la temporada del Club Bàsquet Benigànim, el sènior descansava de nou. Cosa que esperem no baixe el rendiment de l’equip aquesta setmana front al Bàsquet Llosa.

• Comencem amb els Juniors, ja que jugaren a casa front al Caudet, equip que no era millor que els nostres xics però que així i tot no vam poder endur-nos la victòria. De nou comença el joc amb massa cistelles fallades, cistelles fàcils i a tauler per part dels Pivots. El partit no s’allunyava mes de 10 punts a la diferència entre un i altre, sempre a favor del Caudet, però al tercer i principi del quart període, al despertar els nostres, s’arribava a empatar a 36, però no vam saber mantindre la intensitat i al final el resultat acabà amb un parcial de 2-15 per finalitzar 38-51.

• Seguim amb el nostre cadet Femení, on aquesta setmana es desplaçava a Novelda, per enfrontar-se al segon classificat de la General, el Jorge Juan de Novelda, equip que sabíem era ben fort, tant per els resultats obtinguts anteriorment com al nivell que ha tingut tots els anys, club molt gran fins a 14 equips de bàsquet vaig contar!!

Bé, de primeres al arribar ens vam trobar que jugàvem al carrer, una pista tapada per dalt, però amb aire i rametes de pi pel mig, a les nostres ja les costa fer cistella i si a mes li sumem una pista esvarosa i amb un poc d’aire... malament.

Les rivals, a pesar de ser prou superiors en altura, com sempre ens passarà, tenien molt n¡bon domini de baló i d’anticipació al contrari, cosa que destaca la superioritat del resultat final 55-5 en contra nostra.

Dir de nou que som un equip mooooolt jove i que treballant i treballant millorarem.

Ànims als dos equips que ja arribarà la victòria!!!