Rellotge

CHAT!!

Aquesta setmana sols xarrarem del Junior i del Cadet Femení, ja que els nostres Sèniors van descansar a causa de la baixa a la lliga del Benigànim.

El Junior jugava en casa front al Bàsquet Canals, l'equip valencià es va endur la victòria per un 36-64, una diferència gens correcta, ja que els nostres xicons poden fer moltíssim mes del que van fer.

El Canals va ser prou mes superior en quant a joc interior, ja que buscaven prou als seus homes grans, en quant a velocitat van ser superiors però es podria mantindre algo mes d'igualtat. Es van fallar massa tirs fàcils i ai la diferència de 28 punts.

Poc a poc anirem millorant xics! CRÒNICA PRÒXIMAMENT A LA WEB OFICIAL.


Bé seguim amb les nostres xiques, es jugava a casa front al CB ASP, equip que a primera vista, pareixia ser un mur per la envergadura de les xiques respecte a les nostres, però tampoc va ser per a tant.

Caiem per un 28-58, partit igualat al principi dels 2 primers temps, moltíssim millor defensivament que la setmana passada, però que la altura de les rivals, altra vegada, ens va fer patir al rebot, ja que aquest resultat haguera sigut ben diferent si el rebot haguera sigut algo millor, ja que fallaven molt les de Asp davall l'aro.

Dir que la defensa va anar millor per que anem ja veient ajudes a les companyes, i en atac be també per que ja anem alçant el cap per vorer la gent que es queda sols al contraatac.

Torne a dir content perquè han jugat contra xiques de en alguna ocasió 3 i 4 anys mes i van plantar cara.

Destacar a Vero i Cristina en atac, ja que van fer córrer bona cosa a l'equip contrari, i a totes en general per la defensa realitzada.

Ànims a Mar i a Sole per a que es recuperen prompte de les lesions!!!!

La setmana que ve tocarà un partit dur front al Jorge Juan de Novelda, segon classificat en la general.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Equip 2009/2010

PRÒXIM PARTIT

 
CB ENGUERA BASQUET vs CB CASTALLA Queden...

ACTUALITAT ALS CLUBS DE LA LLIGA

Blog Archive