Rellotge

CHAT!!

Ja amb tots els equips del club en actiu a la lliga, podem començar a fer reflexions i parlar un poquet del que s'ha donat a la primera jornada.

En primer lloc dir que l'equip Junior començà la temporada 2011-2012 la setmana passada front al MuroAlbaida, on la derrota va ser prou contundent, però al no disprondre de la crònica no comentaré.

- Bé, comencem amb el Cadet Femení, dir que aquestes xiques llevat de la joventut que tenen, ja que son infantils la gran majoria i alguna aleví, van decidir ficar-se a la competició sabent el que anaen a trobar-se, al haver 5 cadets de 1 any, no vam tindre mes remei que inscriu-nos en competició cadet.
Jugaren contra el Cb. Banyeres, i llevat del resultat (6-96) l'entrenador va notant alguna millora en elles, i es el que volem, que poc a poc vaja endavant aquest equip, Ànim i a per totes Xiques!!

- Seguim amb el junior on hem notat gran millora respecte al primer partit del segon, cal dir que aquest equip ja te una miqueta mes d'experiència i el passat la primera jornada no va ser gens normal.

Crònica:
"Venia el Junior d'un partit inicial en què havia demostrat molts nervis i imprecisions en el debut. I durant els primers 12 minuts, els que ens hem pogut veure els dos partits, crèiemque així havia de ser amb un parcial de (4-25) per als valencians, que presagiava un marcador de escàndol. En aquest moment, Álvaro sol · licita un temps mort i tot canvia,començant per la defensa. Un canvi a zona unit a la relaxació visitant i es comencen a robar pilotes i entonar el que unit als taps i rebots d'Oscar (6 taps en tot el partit) i Youcef fa que els xavals comencin a moure la pilota amb facilitat i a intentar mirar la cistella rival.

Traient aquest parcial de 4-25 i oblidant-nos d'aquests primers minuts, el partit hagués estat jugant-se en 10 punts i aquesta és la millor notícia per a aquest equip. Tot i anar amb el marcador per darrere, es va donar la cara en tot moment i fins i tot hi va haver moments en el tercer quart en què es va arribar a estar a 10 punts. Aquí cal destacar l'aparició del jugador número 6 de l'Moixent, que en aquell moment es va tirar l'equip a l'esquena i amb 4 triples consecutius va decidir el partit, tornant als 25 punts d'avantatge, fins al marcador final (35-66) .

Per part dels nostres, destacar que hi va haver moments amb el marcador a baix que es van treure tots els complexos i van jugar com saben, tot i que hi ha molts conceptes del joc que cal millorar com ara el tancament del rebot i el joc interior ja que un equip amb una alçada com el nostre hauria de prendre avantatge en aquest aspecte enfront de la resta."

- Seguidament anem amb l'equip sènior, que comença aquesta temporada amb victòria 60-49 front al Cb. Moixent, dir que aquest any podem contar amb 2 nous fixatges, que debutaren per primera vegada amb la camiseta del Club a competició oficial, Carlos (Carry) i Luis, dos pivots que de segur ajuden moltissim al nostre joc interior.

Crònica:
"Victòria molt treballada davant del Sant Pedro Moixent que malgrat comptar amb un equip ple de baixes i que va complementar la rotació amb jugadors del juvenil va plantar cara fins al final del partit. Els d'Aparici van tirar d'ofici per mantenir la renda del primer quart i controlar el partit des de l'inici.

Bon debut a casa davant l'afició que ocupava les grades del Pavelló Municipal. Un primer quart on l'encert en el tir exterior va ser clau per marcar les primeres diferències, 19-9. El segon període va ser més igualat, arribant al descans 29-21.

A la represa els visitants van estar encertats des de la línia de 6,25 i van arribar a col·locar a només dos punts de diferència, 33-31. Però aquí els castelluts van començar a buscar el jugador amb avantatge i a aprofitar els tirs lliures, per tornar a mantenir una renda més tranquil·litzadora, 41-34. L'últim quart va ser una successió de tirs lliures que va allargar el final del partit, arribant-se al definitiu 60-49.

El millor: L'actitud de l'equip de lluita constant fins al final i la seva defensa.

El pitjor: Manca de circulació de pilota en atac i la lectura de les jugades."